oktober 5, 2021

Introductie

Hoi! Vandaag start het avontuur van de langgekoesterde wens om een eigen blog op te zetten. Jij bent getuigen van mijn allereerste verhaal en daar wil ik je bij deze nu al voor bedanken! In deze introductie licht ik toe wat de basis van deze blog moet gaan worden en waarom ik deze blog opstart. Stay tuned voor spannendere verhalen!

Schotland april 2019, langs de Loch Lomond and Cowal Way. De plek was prachtig, maar het weer iets minder.

Waarom?

Eigenlijk heel simpel. Ik hou van het ondernemen van avonturen zoals het bewandelen van meerdaagse trektochten en het uitstippelen en afleggen van bikepack-tochten. Verhalen die ik tijdens deze avonturen opdoe deel ik graag, net als ervaringen (positief of negatief). Daarnaast heb ik nagenoeg altijd mijn camera mee gedurende dit soort avonturen. Beelden die ik maak tijdens een hike of fietstocht deel ik nog wel eens via sociale media, maar hoe mooi is het om deze ter ondersteuning te gebruiken op een blog? Sterker nog, de beelden zijn eigenlijk leidend, maar daar vertel ik zo nog iets meer over.

Basis

De basis waarop deze blog gebouwd gaat worden zijn de foto’s die ik maak gedurende actieve activiteiten, zoals trektochten en bikepack-tochten. Het zal dan ook een mix zijn van het verhaal achter de activiteit en het verhaal achter de foto. Ik stop altijd een hoop tijd ik het maken van een (naar mijn mening) goede foto en daarom lijkt het mij dan ook geweldig om jou iets meer mee te nemen in de gedachten achter de foto. Wees niet bang, het wordt niet te technisch, dat beloof ik! Het moet uiteindelijk vooral ook om vermaak draaien. Als jullie daarnaast ook nog iets opsteken van de verhalen is dat alleen maar leuk. En andersom kan natuurlijk ook, ik leer ook graag van jou!

Wat kan je verwachten?

Het doel is om eens per maand een nieuw verhaal te publiceren. Dat is niet erg vaak, daar ben ik mij van bewust. Voor nu kies ik hiervoor omdat ik de kwaliteit van de content graag hoog hou. De foto’s, maar ook de verhalen van de avonturen moeten wel echt van waarde zijn en iets kunnen bijdragen op die toch al zo volle internet. Mocht je tussendoor toch nog vragen hebben – of gewoon benieuwd zijn wat mij nu wanneer je dit leest bezighoud – dan staat het je natuurlijk altijd vrij om mij persoonlijk te contacten. Dat vind ik alleen maar leuk!

See you soon or see you outside!

Leave A Comment

Your email is safe with us.